Behang

Jouw slaapkamer, woonkamer of andere ruimte een nieuwe uitstraling geven? Dat kan gemakkelijk met behang! Bij Pro-Tapijt B.V. in Nijverdal is er een ruim assortiment aan behang in tal van kleuren en soorten. Of je nou op zoek bent naar fotobehang of een mooi patroon in ons aanbod behang vind je verschillende mogelijkheden volgens de laatste trends.

In onze collectie hebben wij dusdanig veel keuze dat er voor iedereen wel een behang tussenzit die aansluit bij jouw wensen. Ben je fan van betonlook, houtlook of wil je behang met een bos of jungle thema? Er is keuze genoeg!

In onze collectie vind je behang van gerenommeerde merken waaronder Arte, Eiffinger, Dutch Wallcoverings en van Atwalls. Kom langs en bekijk de mogelijkheden!

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom aan de Wilhelminastraat 40 te Nijverdal. In onze showroom kunt u terecht voor een kopje koffie en heeft u de mogelijkheid om stalen te bekijken van tapijten, PVC vloeren, vinyl, marmoleum, vloerkleden, gordijnen en nog veel meer. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.