Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een veel voorkomende soort raamdecoratie in Nederland. Dit komt omdat een rolgordijn erg praktisch is en op veel plekken geplaatst kunnen worden. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele soorten, kleuren maten en verschillende kwaliteiten. Wij hebben meer dan 200 kleuren en tal van opties!

Mogelijkheden met een rolgordijn

Rolgordijnen zijn een tijdloze raambekleding voor elk interieur. Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij je kunt kiezen voor transparante, luchtdoorlatende of verduisterende stoffen. Optioneel kun je kiezen voor een stijlvolle koof, in wit, aluminium, antraciet, beige of zwart.

Qua bieding kun je kiezen voor een ketting, veersysteem, easy up of zelfs elektrisch. In ons assortiment vind je modellen voor rechte ramen, deuren, dakramen en draai-kiepramen.

 

Plaatsing van het rolgordijn

Wanneer het gaat om het plaatsen van een rolgordijn zijn er twee mogelijkheden. U kunt een rolgordijn ‘in de dag’ en ‘op de dag’ plaatsen.

– ‘In de dag’ : dit wil zeggen dat het rolgordijn in het kozijn wordt gemonteerd
– ‘Op de dag’ : dit wil zeggen dat het rolgordijn op het kozijn wordt gemonteerd.

Ook is er een mogelijkheid om een rolgordijn aan het plafond of aan een wand te moteren.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen maken wij vrijwel altijd op maat. Wanneer je een rolgordijn bij ons bestelt komen wij bij jouw thuis de maten van het raam of de ramen opnemen. Vervolgens laten wij het de rolgordijnen op maat maken door de fabrikant zo krijg je altijd een passend geheel wat perfect aansluit.

Advies of meer informatie?

Wij adviseren je graag over rolgordijnen of andere raamdecoratie. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom aan de Wilhelminastraat 40 te Nijverdal. In onze showroom kunt u terecht voor een kopje koffie en heeft u de mogelijkheid om stalen te bekijken van tapijten, PVC vloeren, vinyl, marmoleum, vloerkleden, gordijnen en nog veel meer. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.