Gordijnen

Gordijnen zijn niet meer weg te denken in een interieur. Ze kunnen je door de verschillende soorten stoffen gezelligheid en geborgenheid geven. Daarnaast verbetert het de akoestiek van de woonruimte.

Bij Pro-Tapijt B.V. in Nijverdal vind je verschillende soorten gordijnen. Overgordijnen, inbetweens en vitrage behoren tot de mogelijkheden. Wij bieden een ruime keuze aan stoffen waaronder transpartante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.
Voor elke ruimte is er wel een mooie stof te vinden, in onze winkel hangen wel ruim 1000 stalen, met verschillende soorten en kleuren.

 

De gordijnen worden op maat gemaakt en zijn te voorzien van verschillende plooi soorten. Je hebt keuze uit een enkelplooi, vlinderplooi, wave, maar er kan eventueel ook een tunnel voor span gordijnen in gemaakt worden.

In onze collectie bieden wij gordijnen van gerenommeerde merken waaronder Holland Haag, Your Edition, Leffring & de wilde, Egger, Headlam, Mart Visser collectie en nog veel meer!

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom aan de Wilhelminastraat 40 te Nijverdal. In onze showroom kunt u terecht voor een kopje koffie en heeft u de mogelijkheid om stalen te bekijken van tapijten, PVC vloeren, vinyl, marmoleum, vloerkleden, gordijnen en nog veel meer. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.