Laminaat vloeren

Laminaat bestaat uit geperst plaatmateriaal genaamd HDF. De bovenkant is voorzien van een kunststof toplaag, de onderzijde is voorzien van een beschermende derde laag, die bij de betere soorten van hetzelfde materiaal is gemaakt als de toplaag. In de toplaag is een fotoprint opgenomen die een aantal uitvoeringen mogelijk maakt, bijvoorbeeld hout of plavuizen/marmer motief.

 

Laminaat is in verschillende dessins verkrijgbaar. Het kwaliteitsverschil van de laminaat vloeren is zeer groot. Voor een intensief gebruik van een laminaat vloer zult u een kwalitatief betere vloer moeten aanschaffen dan voor een laminaatvloer in een slaapkamer. Een laminaatvloer is relatief goedkoop, gemakkelijk, snel, eventueel zelf te plaatsen, en zeer gemakkelijk te onderhouden.

Ruime keuze bij Pro-Tapijt

Bij Pro-Tapijt in Nijverdal kunt u terecht voor een ruime keuze aan laminaat vloeren. Wij hebben laminaatvloeren van onder andere Quick-Step, Beautifloor en veel meer. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en adviseren u graag. Kom langs en bekijk onze collectie!

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom aan de Wilhelminastraat 40 te Nijverdal. In onze showroom kunt u terecht voor een kopje koffie en heeft u de mogelijkheid om stalen te bekijken van tapijten, PVC vloeren, vinyl, marmoleum, vloerkleden, gordijnen en nog veel meer. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.