PVC vloeren

PVC vloeren zijn razend populair en met goede reden. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming en u heeft veel keuze uit verschillende patronen, dessins en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden!

Is een PVC vloer iets voor in uw huis of bedrijf?  Een PVC kent veel verschillende voordelen en kan gelegd worden in nagenoeg iedere woning en bedrijfsruimte. Het materiaal kent unieke eigenschappen die verschillende voordelen met zich meebrengen.

Verschilende soorten en kwaliteiten PVC vloeren

PVC vloeren zijn in veel verschillende kleuren, maten en soorten verkrijgbaar. Zo zijn PVC vloeren verkrijgbaar met houtmotief in betonlook of in tegelmotief. Onder projecten kunt u enkele voorbeelden vinden van door onze gelegde PVC vloeren. U kunt bij ons onder andere terecht voor Betonlook, tegelmotief, houtmotief, visgraat en click PVC vloeren.

Verschillende kwaliteiten

Binnen de PVC vloeren zijn er verschillende kwaliteiten beschikbaar en in verschillende prijsklassen. Het verschil zit veelal in de dikte van de vloer en de dikte van de slijtlaag. De slijtlaag is erg bepalend voor de levensduur van de vloer en over het algemeen geldt: Des te dikker de slijtlaag des te sterker en slijtvaster de vloer is. Een veel voorkomende dikte is 2,5mm en 3mm met een slijtlaag van 0,70 mm en 0,55 mm.

Een PVC vloer van 2 mm dik heeft veelal een slijtlaag van 0,3 mm. Welke dikte de vloer en de slijtlaag moet zijn in uw situatie is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het gebruik en de ruimte. Weten wat het meest geschikt is in uw situatie? Kom langs in onze showroom en wij helpen u graag verder! Wij kunnen u de verschillen laten zien en uitleggen.

Voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren brengen verschillende voordelen met zich mee en zijn toepasbaar voor nagenoeg elke ruimte. De voordelen op een rij:

  • Lange levensduur
  • Verkrijgbaar in veel verschillende motieven en kleuren
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam
  • Geen contactgeluid tijdens lopen

PVC vloeren van gerenommeerde merken

Bij Pro-tapijt in Nijverdal kunt u terecht voor een ruim assortiment PVC vloeren. Wij hebben PVC vloeren van verschillende gerenommerde merken, zoals Vivafloors, Mflor, TFD, Ambiant, Moduleo, Gelasta en vele andere merken. In onze showroom hebben wij Wij hebben meer dan 50 verschillende voorbeelden in onze showroom liggen die u kan bekijken.

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom aan de Wilhelminastraat 40 te Nijverdal. In onze showroom kunt u terecht voor een kopje koffie en heeft u de mogelijkheid om stalen te bekijken van tapijten, PVC vloeren, vinyl, marmoleum, vloerkleden, gordijnen en nog veel meer. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.