Parketvloeren

Houten vloeren bij Pro-Tapijt in Nijverdal

Wilt u een houten vloer? Dan is een parketvloer is voor veel mensen nog steeds de mooiste vloer vanwege de natuurlijke uitstraling. Parket is de verzamelnaam voor vele soorten (hard)houten vloeren, die massief zijn of uit diverse lagen zijn opgebouwd en vast worden gelegd. Bij Pro-Tapijt kunt u terecht voor verschillende soorten parketvloeren. Zo hebben wij onder andere lamelparket, massief parket en fineerparket.

Een parketvloer is in verschillende houtsoorten verkrijgbaar denk hierbij aan eiken, Merbau, Kambala, Jatoba, Beuken, Kersen, Essen enn vele andere soorten.

Behandeling van het oppervlak

Het oppervlak van de parketvloer wordt geschuurd en vervolgens blank of in een kleur behandeld. Ook kan een parket in de was worden gezet en zelfs in de olie. Iedere techniek heeft zijn eigenschappen m.b.t. onderhoud en aanzicht. Het voordeel van parket is dat het verschillende malen opgefrist kan worden door middel van schuren en opnieuw behandelen.

Wij adviseren u graag over parketvloeren en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Parketvloer schuren?

Heeft u al een parketvloer en wilt u deze laten schuren? Dat kan ook bij Pro-Tapijt! Onze ervaren stoffeerders schuren uw parketvloer en laten deze weer als nieuw lijken. Qua behandeling heeft u zelf de keuze. U kunt deze laten lakken, oliën en kleuren. Zoals hierboven aangegeven heeft iedere techniek verschillende eigenschappen met betrekking tot onderhoud en aanzicht. Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs!

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom aan de Wilhelminastraat 40 te Nijverdal. In onze showroom kunt u terecht voor een kopje koffie en heeft u de mogelijkheid om stalen te bekijken van tapijten, PVC vloeren, vinyl, marmoleum, vloerkleden, gordijnen en nog veel meer. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.