Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn echte sfeermakers, makkelijk in gebruik en kleden een ruimte mooi en gezellig aan. Daarnaast draagt het bij aan een prettige akoestiek in de ruimte. Er zijn tal van mogelijkheden met vouwgordijnen en er is zoveel keuze uit verschillende stoffen en kleuren dat er altijd wel een kleur en soort stof is die bij jouw wensen.

Zo hebben wij luchtige en transparante stoffen die zorgen voor veel licht, maar ook zwaardere stoffen die zorgen voor meer privacy en verduistering. Al met al bieden wij keuze uit meer dan 1000 mogelijkheden voor vouwgordijnen! Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit modellen voor rechte ramen, deuren tot aan draaikiepramen, afwerking met of zonder baleinen en meer.

Qua bediening is er keuze uit ketting bediening, veersysteem, easy up en elektrisch. Kom langs in de winkel en informeer naar de mogelijkheden!

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom aan de Wilhelminastraat 40 te Nijverdal. In onze showroom kunt u terecht voor een kopje koffie en heeft u de mogelijkheid om stalen te bekijken van tapijten, PVC vloeren, vinyl, marmoleum, vloerkleden, gordijnen en nog veel meer. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.