Plissé en dupli

Plissé en dupligordijnen zijn super functioneel!  Ze zijn voor de meeste ramen geschikt om te plaatsen en leverbaar voor allerlei vormen. Wij bieden keuze uit verschillende soorten stof types waaronder transparante stof, de luchtdoorlatende stof en de verduisterende stof.

Naast de stof types zijn er nog veel meer keuzes mogelijk. Tezamen bieden wij meer dan 1000 mogelijkheden om uit te kiezen! Zo zijn er bijvoorbeeld warmtewerende, vuilafstotende, vochtbestendige en beeldschermgeschikte stoffen.

Mogelijkheden met Plissés en dupli gordijnen!

Wij bieden ook  ook de mogelijkheden om boven naar beneden en van beneden naar boven te bewegen. Hierdoor zijn ze in iedere gewenste positie te hangen. Er zijn meerdere bedieningssystemen te kiezen zoals koordbediening, comfordkoord, eindlooskoord, bedieningshandgreep en elektrisch.

Voor de kunststof en draaikiep ramen is er een magneetframe of plakprofiel te krijgen, er hoeft dus niet te worden geboord in het kozijn.

Plissé of dupli?

Het grootste verschil tussen de plissé en dupli is de stof. Plisséstof is een enkel geplisseerde stof en hebben mooie gelijkmatige plooien van 20 en 32 mm. Duplistof heeft twee stoflagen die samen een honingraat vormen. Dit heeft als voordeel dat er geen koorden en koordgaatjes zichtbaar zijn en het werkt energiebesparend. Dupligordijnen zijn er met plooibreedtes van 25, 32 en 64 mm.

Kom langs in de showroom en informeer naar de mogelijkheden!

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom aan de Wilhelminastraat 40 te Nijverdal. In onze showroom kunt u terecht voor een kopje koffie en heeft u de mogelijkheid om stalen te bekijken van tapijten, PVC vloeren, vinyl, marmoleum, vloerkleden, gordijnen en nog veel meer. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.