Trap bekleden in Mariënheem

Voor een klant in Mariënheem mochten wij twee trappen voorzien van tapijt. Dit is gedaan middels een traploper met roeden. Er is gekozen voor het tapijt minnesota in de kleur zwart en zwarte roeden. Het tapijt is aan de zijkanten gefestonneerd voor een strakke afwerking.  Door te kiezen voor een zwart tapijt op een witte trap valt de traploper mooi op.

De tweede trap is een open trap. Voor het bekleden van de trap is gekozen voor traptreden van hetzelfde tapijt. De traptreden zijn op maat gemaakt, gefestonneerd en vervolgens op de trap verwerkt. Het eindresultaat mag er zijn! Bekijk de foto’s hieronder!

 

Meer weten?

Wij voorzien dagelijks trappen van tapijt of een ander materiaal om deze mooi te bekleden. U kunt een trap volledig laten bekleden, kiezen voor een traploper en nog veel meer mogelijkheden. Wilt u graag meer weten? Kom dan langs in onze showroom en neem contact met ons op!

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom aan de Wilhelminastraat 40 te Nijverdal. In onze showroom kunt u terecht voor een kopje koffie en heeft u de mogelijkheid om stalen te bekijken van tapijten, PVC vloeren, vinyl, marmoleum, vloerkleden, gordijnen en nog veel meer. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies.